«Адреналін Сіті» запрошує на день народження

13 Серпня 2019, 17:54
1966

Десять років тому Луцьк отримав ще одну перлину до свого туристичного іміджу: перший масштабний спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті» гостинно відчинив двері для лучан та гостей міста. Саме тут запрацював перший і єдиний на той час у місті кінотеатр з новітніми залами та сучасним обладнанням, критий картинг та величезна «Арена Спорт».

За десять років «Адреналін Сіті» «виріс», розширився, адже з кожним роком відкривалися нові напрямки індустрії розваг на будь-який смак: боулінг, більярд, автодром, дитячі гірки, батути, джампінг-центр, VR-тир, мотузковий парк,  скеледром тощо.

Рік тому, на День Незалежності в закладі відбулась доволі неординарна подія: відкриття першого і єдиного в Україні такого масштабу Музею сучасного українського мистецтва Корсаків. Тепер МСУМК – знаковий для всієї країни об’єкт, куди прямують туристи з України та всього світу.

Унікальний, зараз уже культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» – місце, де відпочиває вся родина, надихається прекрасним, розважається, змістовно, цікаво та пізнавально проводить своє дозвілля.

23 серпня 2019 року з нагоди Дня народження «Адреналін Сіті» запрошує на свято та подарує безліч подарунків.

Тільки у цей день, з 10:00 до 22:00, для відвідувачів повний ALL INCLUSIVE – на всі розваги лишень 110 гривень.

«Приходьте, розважайтеся досхочу та отримуйте море задоволення й драйву!», – запрошують організатори.

Цього дня «іменинник» також запрошує малюків та батьків на святкову анімаційну програму, з музикою, розвагами, кульками та казковими персонажами.

А який же День народження без святкового торта, тож «Адреналін Сіті» пригощатиме солодкими смаколиками.

І, звісно ж, суперприз. Розіграш путівки до Європи серед присутніх на святі.

«Не пропусти День народження улюбленого закладу!», – запрошують у спортивно-розважальному комплексі.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024