Концерт, спортивні змагання та шашлики: у Холоневичах відзначили День села

14 Серпня 2019, 08:32
2937

У Холоневичах відзначили День села. 

Святкування відбулося 11 серпня,– інформує Холоневичівський інформаційний обмінник.

Розпочався захід святковим концертом.

На урочистій частині свята був присутній заступник голови Цуманської ОТГ Павло Арендарчук , який привітав холоневичан зі святом.

Із теплими словами до своїх односельців звернулася староста села Світлана Піддубна. Вітаючи зі святом Світлана Миколаївна подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажала селу розквіту, міцного здоров'я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і свої можливості.

Багато позитивних емоцій подарували учасники концертної програми. Дарували свою творчість танцювальні колективи Цуманського БК «Надхнення»(керівник Богдана Гапонюк), та «Барви» (керівник Лариса Януль). Гарний настрій подарувала також жіноча вокальна група Цуманського БК (керівник Орися Пилипчук). Співали на святі також вокальний ансамбль «Надія» з селища Колки.На сцені виступали аматори Холоневичівського БК, які показали глядачам старовинний обряд «Брикси». Для учасників АТО музичне вітання подарував Дмитро Панасюк . Гарно привітала глядачів маленька солістка БК Вікторія Панасюк. У село до батьків приїхав Іван Мельник та також зі сцени виконав гарну пісню.

Яскравий концерт нікого не залишив байдужим.

Продовжилося свято уже на вулиці. Працювали атракціони, батут, гірка, солодка вата для дітей.

Проводили різні конкурси. Також серед найсильнішої частини холоневичан пройшли змагання з арм-реслінгу, пляжного волейболу, перетягування каната.

Під час свята усі могли скуштувати козацький куліш та шашлики.








 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024