Ківерці: у дитячій поліклініці створили ігровий куточок

16 Серпня 2019, 12:07
4768

З метою покращення медичного обслуговування та створення сприятливої атмосфери для дітей, які обслуговуються в Ківерцівській АЗПСМ, у відділенні дитячої поліклініки створено ігровий куточок, змонтовано плазмовий телевізор для перегляду дитячих передач, інформаційних та сан-просвітних роликів біля кабінету проф-щеплень.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

«Крок за кроком в районі триває реалізація медичної реформи. Завдяки  фінансуванню ми маємо змогу покращувати матеріально-технічну базу амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Ось для малечі у дитячому поліклінічному відділенні створено своєрідну зону комфорту. Тут є можливість малим пацієнтам по гратися, весело проводити час, адже перебування в лікарні зазвичай тривожне, стресове для діток», – розповідає головний лікар комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Ківерцівської районної ради Волинської області Олесь Марищук.

Також Олесь Ростиславович відзначив, що за останні кілька років їм допомогли зробити капітальний ремонт  відділень,  забезпечили комфортні умови і для маленьких пацієнтів, і для їхніх батьків, і для медперсоналу.

Читайте також: Для лікарів Жидичинської ОТГ придбали новий автомобіль




 

Коментарі
17 Серпня 2019, 02:27
Ви змініть бидляче ставлення до відвідувачів, а то таке враження, що чого ти сюди припер.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024