Ківерчанки представили Україну на Міжнародному молодіжному форумі

20 Серпня 2019, 17:35
2407

Членкиня Координаційної Ради Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» – Анастасія Дем’янчук та волонтерки Волинського відділення Руху – Ірина Корнелюк та Тетяна Люпа представляли Україну та ВГДР «Школа безпеки» на XV Міжнародному молодіжному форумі «Дружба без границ» у Республіці Білорусь, на якому були присутні 11 країн світу( Польща, Білорусь, Китай, В‘єтнам, Сирія, Росія, Туркменістан, Узбекистан, Україна, Латвія, Литва).

Форум відбувався у Національному дитячому центрі «Зубрёнок» у період 16-18 серпня,– повідомляє ВГДР «Школа безпеки» у Facebook.

Метою форуму є створення відкритої дискусійної платформи для обговорення реалій молодіжної політики в кожній країні та презентація ефективних практик і механізмів її реалізації, сприяння популяризації соціальних, культурних і освітніх проєктів в сфері міжнародного молодіжного співробітництва.


Читайте також: Ківерчанин став заступником голови Всеукраїнського громадського дитячого руху. ОФІЦІЙНО

Цьогоріч «Зубрёнок» святкує 50ліття своєї діяльності, в честь свята з‘їхалося безліч гостей та друзів центру, які щиро вітали та бажали подальшого процвітання табору. Надзвичайна святкова лінійка, на якій представили увесь колектив, який плідно працює задля якісного функціонування центру, святковий концерт за участі білоруських зірок естради і танцювальних колективів, лазерне шоу та феєрверк. 
ВГДР «Школа безпеки» вдячний Міністерству молоді та спорту України за чудову нагоду побувати на форумі та привітати НДЦ «Зубрёнок» з ювілеєм їхньої клопіткої праці.

Читайте також: Ківерцівські спортсмени – срібні призери Всеукраїнських змагань юних рятувальників 


Дівчата гідно представили нашу країну, розповіли про юних рятувальників України, подарували усім делегаціям сувеніри, залишили у бібліотеці НДЦ «Зубрёнок» українські підручники про безпеку, про мальовничу Волинську область та Луцьк, чудовий збірник казок «Казкові рятівники» від ВГДР «Школа безпеки».

2



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024