Ківерцівських безробітних запрошують на службу до Нацгвардії та ДПСУ

23 Серпня 2019, 12:07
2060

В Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулася презентація роботодавців - Національна гвардія України та Луцький прикордонний загін.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

Заступник командира військової частини А1141 майор Сало Андрій В'ячеславович проінформував присутніх щодо наявних вакантних посад та переваг служби у Національній гвардії України, зокрема про рівень заробітної плати, безоплатне обслуговування у закладах охорони здоров'я, компенсація за піднайом житла, наявність гуртожитку, безкоштовне харчування. Пошукачів роботи було поінформовано про можливість отримання вищої освіти у навчальних закладах за державним замовленням.

Старший офіцер відділення по добору у Волинській області Центру комплектування Луцького прикордонного загону капітан Ірина  Вишневська ознайомила присутніх з актуальними вакансіями, основними вимогами до кандидатів, специфікою та умовами проходження служби, оплатою праці. Пані Ірина також надала інформацію про навчальні заклади Державної прикордонної служби та умови вступу до них.

Бажаючим служити в Національній гвардії України та Луцькому прикордонному загоні запропоновано використати свій шанс та отримати престижну, високооплачувану роботу і бути корисним суспільству своєї країни.

За детальною інформацією звертайтесь у Ківерцівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості або за телефоном (03365) 2-14-69

Читайте також: У Ківерцях агітували до служби в десанті

Коментарі
23 Серпня 2019, 15:54
А з якого часу капітан став старшим офіцером? Старший офіцер завжди був зі звання майор і вище до полковника,а після цього йшли генерали починаючи з генерал-майора до генерала армії. Вчіть матчасть писаки!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024