У Ківерцях відкриють зал для занять ММА

29 Серпня 2019, 08:03
Фото ілюстративне 9697
Фото ілюстративне

Незабаром у Ківерцях відкриється спортивний зал для занять зі змішаних єдиноборств (ММА).

Про це Район.Ківерці повідомив спортсмен та активіст ГО «Молодіжний альянс» Сергій Черкашин

За словами Сергія, відкрити спортивний зал розміром у 500 м² планують вже найближчим часом на території механічного заводу.

«Завдяки співпраці з Федерацією Змішаних єдиноборств у Волинській області та особисто з її Президентом Михайлом Смолкою, заняття в спортивному залі проходитимуть під керівництвом  Олексія Бондаренка  – представника обласної федерації Змішаних єдиноборств та СК «Воїн», Майстра Спорту України з ММА, Дворазового Чемпіона України та Бронзового призера Чемпіонату Європи з ММА серед дорослих й професійного бійця зі змішаних єдиноборств»,– розповів Сергій.

Читайте також: У Ківерцях відкрили оновлений спортмайданчик

Окрім ММА на відвідувачів залу очікують також заняття в тренажерному залі, кросфіт та спортивна стрільба.

 «Тут тренуватимуться не для того, аби проливати на вулиці кров, а для того, щоб ставати хорошими спортсменами та достойними громадянами своєї країни», – процитував свого тренера з боксу Олександра Грабовського  Сергій Черкашин.

І одразу ж додав:

«Саме так і буде в залі ГО «Молодіжний Альянс». Ніяких розбишак та хлопчаків з дуже поганими звичками  допускати в громадську організацію ніхто не буде,щоб не скоїли біди громадянам нашого міста», – констатував активіст.

Довідково: «Молодіжний альянс» – неприбуткова громадська організація створена 29 грудня 2017 року. Організація займається розвитком спорту, молодіжного руху та благодійностю в Ківерцях. Засновниками організації є : Дмитро Хмілевський, Павло Косячников та Сергій Медвідь.

Читайте також: У Ківерцях на спортмайданчику встановили нове гімнастичне обладнання

Коментарі
29 Серпня 2019, 18:23
Велике прохання зробити заняття для діток з 4 років. А на кросфіт і сама б з задоволенням ходила)
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024