У Ківерцях вшанували педагогів району

05 Жовтня 2019, 09:09
3824

У Ківерцях відбулись урочистості з нагоди професійного свята педагогів.

Третього жовтня в залі РБК імені Михайла Ковальова зібрались вчителі, вихователі, працівники позашкілля, ветерани педагогічної ниви,– інформують на сайті Ківерцівської РДА. 

Освітян району привітав зі святом перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук. Він побажав вчителям успіхів у праці, Божої благодаті, миру, добра, злагоди і любові у сім’ях, вдячності від учнів.

Привітав освітян також голова районної ради Олександр Гурський . Вони разом з Головою РДА вручили Почесні грамоти районної ради і райдержадміністрації та квіти педагогам навчальних закладів за високу професійну майстерність та з нагоди свята.

Грамотами Міністерства освіти і науки України, управління освіти та науки ОДА та Ківерцівської міської, Цуманської селищної, Жидичинської та Тростянецької сільських ОТГ за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти нагородили педагогів, голова Ківерцівської міької ОТГ Володимир Жгутов, голова Тростянецької  ОТГ Олександр Ковальчук, заступники та начальники гуманітарних відділів Цуманської та Жидичинської ОТГ привітали зі святом і побажали гарного настрою не тільки у свято, а й у будні.

Свої привітання та вдячність педагогам  висловили начальник відділу освіти районної державної адміністрації Микола Грибук та голова райкому профспілки працівників освіти Євгенія Бабійчук.

 За високий професіоналізм, активне впровадження  нових форм, методів навчання, виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами відділу освіти і профспілкової організації нагороджено кращих працівників, які досягнули найбільших успіхів у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Святковим дарунком освітянам стали пісенні вітання від вокального дуету «Душа Волині» — заслуженої артистки України ​Алли Опейди та заслуженого працівника культури України В'ячеслава Судими. Долучилися до вітань педагоги та вихованці Центру позашкільної освіти.


2





 

Коментарі
05 Жовтня 2019, 16:22
В медколеджі то тільки премії дали обраним? Як завжди діє сувок старих часів а про молодь забули? Коли вже буде покінчено з старою системою корупції та відкатівв
06 Жовтня 2019, 04:06
старпьори рулять! їм надбавки їм пенсії їм години їм все
06 Жовтня 2019, 11:07
Так гарно розписано про тих, ХТО НАГОРОДЖУВАВ. Хотілося б дізнатися про тих, КОГО НАГОРОДЖУВАЛИ, про &amp;quot;кращих працівників, які досягнули найбільших успіхів у справі навчання і виховання підростаючого покоління&amp;quot;. Панове журналісти, совість є?<br/>А скривдженим &amp;quot;молодим педагогам&amp;quot; пораджу: ідучи на роботу в коледж, Ви що, чекали, що Вам вивалять по дві ставки? Там тільки і чекали Вашого приходу? Чи Вам не пояснили систему оплати праці в освіті? Прийде і Ваш час. Ваші &amp;quot;старпьори&amp;quot; теж були молодими і амбітними, теж буркотіли. Але працювали. І сьогоднішній коледж - це їхня заслуга. Дайте їм &amp;quot;погрітися під своїм професійним сонечком&amp;quot;, вони цього заслужили. Якщо ж Вас не влаштовує робота в коледжі - у Вас є вибір. Можете перейти в школи міста, там премії до Дня вчителя не отримав ніхто. Чесно і по праці? Так, Володимир Володимирович?
10 Жовтня 2019, 04:07
навіщо тримати пенсіонерів? більш нема кому поповнити склад викладачів? я за те щоб була робота молодим а сам піду на заслужений відпочинок
10 Жовтня 2019, 23:57
&amp;quot;ЗАСЛУЖЕНИЙ відпочинок&amp;quot; - це скільки пенсії в місяць для педпрацівника? 3,5 чи 4 тисячі в місяць в кращому випадку. А який прожитковий мінімум в країні? Шановний &amp;quot;до читача&amp;quot;, сьогоднішні потенційні пенсіонери-педагоги починали свою діяльність десь у 1980 році. Зарплата вчителя в СРСР була вище середньої по країні або біля цього. І педагоги звикли жити по таких стандартах. Сьогодні це мало б бути порядка 11 тисяч. Пенсіонери отримували 120 рублів - на сьогоднішній день це порядка 6 тисяч. Плюс додайте сьогоднішні можливості для використання коштів. І хто добровільно від цього відмовиться? Пенсіонерів ніхто силою не тримає. А Ви попробуйте їх ЗАКОННО звільнити з роботи. Це трохи важче, ніж писати в соцмережах. І останнє. А хто прийде на заміну? Сьогодні професія вчителя обпльована і обхаркана, нічого крім іронічної посмішки в молоді не викликає. Гляньте на ЗОШ №1 в місті. Немає вчителя інформатики, уже пройшов місяць навчання. Це в місті, за 15 км від педагогічного університета. На підході вчителі англійської мови, фізики, хімії. Я теж за те, щоб була робота молодим, але пенсіонери теж люди, які мають право на життя і місце під сонцем. Будьмо ж терпимішими.
11 Жовтня 2019, 03:33
та вони на одному репетиторсті і на хабарях добре живуть
12 Жовтня 2019, 11:02
Шановний 111, це заздрість! Ви пробували самі, хоч раз, займатися репетиторством. Цим підробітком займаються кращі викладачі і вчителі, які упевнені в своїх знаннях і професійній придатності. Повірте, 4-5 учнів на тиждень - це розумна верхня межа для такого виду діяльності. При ціні 100-120 гривень за годину (60 хвилин) - це те ж саме, що оплачує держава за цю роботу. Такі в Ківерцях ціни. Так що репетиторством можна трішки дозаробити, але щоб заробляти...І Ви добре пам'ятайте, що у Вас є вибір. Обираєте репетитора Ви. Можете почати вчитися САМІ, що значно важче, але дешевше і приємніше. Спробуйте, будете менше заздрити. Сьогодні такі можливості є.<br/>А от про хабарі... Зразу скажу, що в школах така проблема менш актуальна. Можливо це коледж... Але ж хабарі платите Ви самі. Попробуйте не платити. Для початку почніть ходити на усі пари, інколи до них приходиться готуватися. Отримали двійку - відпрацьовуйте, хочете стипендію - пихтіть. <br/>P.S. Інколи здається, що можливість брати хабарі і є тією мотивацією, яка приводить частину молодих на викладацьку роботу в навчальні заклади...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024