У Ківерцівській ОТГ відзначать День захисника України. Програма заходів

08 Жовтня 2019, 11:03
2230

У міській раді відбулося засідання організаційного комітету щодо відзначення Дня захисника України у Ківерцівській ОТГ.

Засідання відбулося 2 жовтня під головуванням заступника міського голови Ольги Поліщук,– йдеться на сайті Ківерцівської РДА.  

Участь у засіданні взяли представники об’єднань ветеранських організацій та учасників АТО, РВК, Свято-Покровського собору м. Ківерці,  РБК, Центру позашкільної освіти, ДЮСШ, в.о. Сокиричівського старостинського округу Євгенія Терпелюк та відділів апарату РДА.

В ході засідання організаційного комітету було прийнято рішення, що у п'ятницю, 11 жовтня, заходи у Ківерцях розпочнуться зі святкової ходи, яка стартуватиме о 13:30 від пам'ятника Т.Г. Шевченку (вул. Незалежності) Тут відбудеться перше покладання квітів. Далі колона пройде до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні (з наступним покладанням квітів та вшануванням Героїв) і, відтак до пам'ятного знаку Борцям за волю України (з черговим покладанням квітів). Далі - до стели Героям України, що на меморіальному комплексі Вічної Слави у міському парку. До участі у ході запрошують воїнів, духовенство, студенську та учнівську молодь, ківерчан та гостей міста, представників установ та організацій, підприємств

Читайте також: У Ківерцях відбудеться турнір з воркауту

Опісля,  біля стели Героям України  відбудуться урочистості, вітання військовослужбовців ЗСУ, панахида по загиблим захисникам України.

13 жовтня, у неділюо 9:00 ківерчан та гостей міста запрошують на святкову архієрейську Божественну літургію, яка відбудеться в Свято - Покровському соборі м. Ківерці, з нагоди Дня ангела митрополита Волинського Михаїла, за участі 28 деканів Волині та Рівненщини.

 14 жовтня – престольне свято Покровського Собору у м. Ківерці. О 9:00 початок святкового Богослужіння з нагоди храмового свята.

11:00 год. святкові вінчування та частування солодощами та козацькими стравами.

14:00 год на міському стадіоні розпочнуться спортивні змагання між командами підприємств, організацій на кубок Ківерцівської ОТГ.

16:00 год.- урочисті заходи з нагоди Дня с. Муравище. 

Окрім цього, з нагоди Дня захисника України ветеранські організації та спілки воїнів та волонтерів АТО вшановуватимуть пам’ять новітніх героїв, молодь долучиться до прибирання місць поховань героїв України, у навчальних закладах району, в усіх ОТГ відбудуться заходи з відзначення Дня захисника України.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024