У Ківерцях привітали ветерана з 95-річним ювілеєм

10 Жовтня 2019, 09:45
2011

Ківерчанин Іван Маслош відзначив 95-річний ювілей. 

Привітали ювіляра 9 жовтня в. о. голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, начальник відділу з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики Людмила Козярчук,– інформують на сайті Ківерцівської РДА. 

Веселий та життєрадісний з хорошим почуттям гумору зустрів ветеран Другої Світової війни поважних гостей Іван Семенович. Поруч син – Микола Маслош і онук Іван з правнучками. Всі прийшли поздоровити іменинника з подвійним святом. Адже народився він на Івана Богослова.

«Бог дає кожному долю… Живу по цей день тільки молитвами. Стільки по-життю натерпівся… Але матір Божа Марія, Ісус Христос та ангел-хранитель Іван Богослов і молитви матері мене оберігають»,– розповідає ювіляр.

Ветеран поділився спогадами обпаленими війною. Життєвий шлях іменинника був нелегким та тернистим. З початком війни пішов захищати Батьківщину, артилерист першого Українського фронту, захищав нашу землю від ворога. Після війни, багато зусиль доклав до відбудови нашого містечка. Іван Семенович розповідав про брата Володю, односельців-земляків, побратимів і непростий шлях до перемоги над окупантами.

«Я пишаюся тим, що в нашому районі живуть такі люди  як Іван Семенович Маслош! Саме Ви захищали нашу землю від німецько-фашистських загарбників, на Вашу долю випали складні  повоєнні роки. Низько вклоняюсь та висловлюю  сердечну вдячність за самовіддану працю, людяність та доброту. Бажаю Вам міцного здоров'я, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять рани, хай здоровими і щасливими зростають  онуки та правнуки, хай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя!», – наголосив у своєму вітальному слові Юліан Таранчук.

Читайте також: Працівники «Цуманської пущі» взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції 

Коментарі
10 Жовтня 2019, 17:47
Многая літ ветерану!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024