У Ківерцях відбувся заключний осінній турнір з дворового футболу

29 Жовтня 2019, 19:02
965

У Ківерцях змаганнями «Дитячо-юнацької ліги U-16» під егідою АДФ завершився осінній сезон дворової ліги з футболу.

В боротьбі за головний трофей турніру зійшлися вісім колективів,– повідомляють на сайті Асоціації дворового футболу Волині. 

Напередодні змагань було проведено жеребкування, де за підсумком – команди розділилися на дві групи по 4 команди. Далі у раунд плей-офф виходили по дві кращі команди.


«Приємно завершувати сезон у таку неймовірну погоду, адже справді осінь створили усі умови проведення змагань, радує те що, до ліги АДФ долучаються нові колективи, котрі демонструють високий клас, у новому сезоні будимо лише покращувати та вдосконалювати змагання, плануємо проведення уже двох вікових ліг а саме U-14 та U-16», – розповів Голова ліги АДФ  Микола Озюк.

Читайте також: На Волині визначили володаря кубка дворової Ліги Чемпіонів. РЕПОРТАЖ

За підсумками групового етапу до раунду плей-офф пробилися команди «Jokers», «New Life»,  «Дикі Леви» та «Hunters».

У першому півфіналі зустрілись «Jokers» та «Hunters»,  матч був дуже цікавим адже після першого тайму рахунок був 3:0, на користь «Jokers», але продемонструвавши характер – «Hunters», відзначилися  чотирма голами та перемогла з рахунком 4:3. 

Другий півфінал був не менш цікавим адже обидві команди розуміли ціну перемоги. Завдяки хет-трику – Андрія Брися та чудовій грі у захисті, ківерцівські «Дикі Леви» здолали «New Lifе» 4:1.

Матч за бронзові нагороди відбувся між:  «Jokers» – «New Life»Обидві команди хотіли реабілітуватися після програшу, тому були націлені на перемогу. Але все ж фортуна була на стороні команди – «New Life».

У фіналі змагань зустрілися «Hunters» та «Дикі Леви».  В насиченому поєдинку з великою кількістю боротьби та хорошими комбінаціями перемогу здобули «леви».


«Дуже приємно бачити колективи які беруть постійно участь у змагань ліги АДФ, також приємно, що тенденція новачків збільшується. Сьогоднішній турнір був нереально цікавим та інтригуючим оскільки були зібрані найсильніші колективи. Вітання переможців та призерів змагань. Чекаємо у новому сезоні. Попереду нас очікують багато цікавих турнірів»,– зазначив керівник дитячих змагань АДФ  Ігор Янченко.

По завершенню відбулося  нагородження, де організатори та партнери нагородили кращих гравців та команди, пам’ятними нагородами.

Читайте також: У Ківерцях визначили переможця обласного турніру з дворового футболу. ФОТОРЕПОРТАЖ










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024