У Ківерцівському районі відбудуться навчання з цивільного захисту

31 Жовтня 2019, 16:25
Фото ілюстративне 1053
Фото ілюстративне

У Ківерцівському районі проведуть штабне навчання  на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту області у разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період».

Про це інформують на сайті Ківерцівської РДА. 

До проведення командно-штабних навчань, які відбудуться 5 листопада, буде залучений керівний склад органів управління цивільного захисту району, районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки, евакуаційні органи всіх рівнів, районні спеціалізовані служби цивільного захисту, формування спеціалізованих служб ЦЗ та об’єктів господарювання.

Буде відпрацьовано керівним складом і фахівцями органів виконавчої влади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту, механізмів прийняття рішень, доведення їх до виконавців при переведенні територіальної підсистеми  ЄДСЦЗ в режими функціонування надзвичайної ситуації та особливого періоду. Крім того відпрацювання злагодженості, оперативності у роботі та взаємодії між постійно діючими органами управління ЦЗ під час організації, здійсненні та забезпеченні заходів цивільного захисту та перевірка готовності органів управління ЦЗ територіальної підсистеми ЄДСЦЗ до КШН з питань цивільного захисту.

Читайте також: У Ківерцях відбулися тактико-спеціальні навчання оперативних служб міста

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024