У Ківерцях провели масштабну акцію з безпеки дорожнього руху. ФОТО

12 Листопада 2019, 12:51
2021

У Ківерцівській експериментальній школі провели маштабну акцію «Зроби свою дитину видимою на дорозі».

139 учнів початкової школи виготовили світловідбивні флікери. Такого масового заходу з безпеки дітей в місті Ківерці ще не було,– повідомляє координаторка з організаційних питань у ГО «Тивер» Людмила Тананайська та своїй сторінці у Facebook.

Мета заходу – зменшити ризики аварій за участю дітей; заохотити дітей носити світло-відбивні флікери, як невід’ємну частину одягу; проінформувати населення міста про важливість світловідбивних елементів; заохотити усі навчальні заклади міста провести такі навчання та майстер-класи.

«Тема дуже важлива, особливо зараз в осінньо-зимовий період. Діти в темноті повертаються додому зі школи, секцій, гуртків. Водіям важко помітити дитину через погану видимість, низький зріс дитини, інфраструктуру дороги. Діти поспішаючи додому можуть робити спонтанні дії. Батьки та педагоги, які є членами команди-учасника організували навчальні заходи з освітнього модуля про світловідбивні елементи на одязі дитини, як обов’язкові елементи захисту дитини»,– йдеться в дописі. 

Читайте також: Учні Ківерцівської експериментальної школи виготовляли флікери






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024