В Ківерцях привітали працівників сільського господарства

15 Листопада 2019, 10:23
1722

В Ківерцях працівники сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу відзначили своє професійне свято.

Святкування відбулося 14 листопада в залі ресторану «Україна»,– йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

На святі були відмічені кращі господарства, передовики сільськогосподарського виробництва. Відбулося нагородження кращих працівників з врученням грамот від першого заступника голови райдержадміністрації Юліана Таранчука та голови районної ради Олександра Гурського.

Юліан Віталійович подякував керівникам господарств за те, що вони першими відгукнулися та підтримали військовослужбовців в зоні АТО. Також за кошти благодійників робиться багато добрих справ у сільській місцевості. Керівники сільськогосподарських підприємств є меценатами, які неодноразово долучалися до підтримки об’єктів соціальної інфраструктури району.

До вітального слова також приєднався голова районної ради Олександр Гурський та побажав аграріям району міцного здоров'я, щастя, родинного затишку.

В.о. начальника відділу інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку Ківерцівської РДА та голова профспілки працівників сільського господарства району Марія Каліш привітали колег зі святом, подякували за їх нелегку працю та побажала аграріям стабільності та щедрих врожаїв. Вони вручили подарунки та профспілкові відзнаки.

Для всіх присутніх з нагоди свята артисти РБК підготували цікаву вітальну програму.

Читайте також: Ківерцівські аграрії засвоювали досвід Володимирщини

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024