У Ківерцях відзначили День Гідності та Свободи. ФОТО

22 Листопада 2019, 09:04
1896

В День Гідності та Свободи Ківерцівська громада долучилася до відзначення річниці Майдану.

21 листопада біля Ківерцівського районного краєзнавчого музею за участю представників органів державної  виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, трудових колективів підприємств, організацій, установ, шкільних колективів та позашкілля, місцевих жителів відбулася  літературно-музична композиція до Дня Гідності та Свободи «В той час ожив дух українського народу»,– йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

Ведучі заходу нагадали присутнім сторінки з сучасної української історії.

Від тих подій минуло шість років. Вони назавжди змінили свідомість кожного українця і стали початком створення відмінно нової, демократичної держави. Знаковим для нас є саме 21 листопада – день, коли усі небайдужі до долі України люди вийшли на Майдан Незалежності на знак протесту проти призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС. Спонтанний народний протест став національною революцією, яка, у кінцевому рахунку, зосередилася в столиці. Вона справедливо стала Революцією Гідності і Свободи.

Учасники тематичного заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за наше гідне майбутнє.

У рамках відзначення Дня Гідності та Свободи, у виконанні аматорів сцени району та учнів місцевих шкіл, пролунали патріотичні музичні твори, вірші, сповнені любові до України та надії на її краще майбутнє.

Наприкінці заходу присутні виконали Державний Гімн України та поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні.

Читайте також: Ківерцівська ОТГ не отримала приміщень для ЦНАПу та Молодіжного центру


1








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024