Ківерцівська молодіжна рада ОТГ працює над програмою «Молодь громади 2020»

27 Листопада 2019, 11:10
2802

Для якісного функціонування молодіжної політики у Ківерцівській громаді новостворена молодіжна рада провела круглий стіл на тему «Напрацювання ідей до програми «Молодь громади 2020» та залучення громадських організацій до прийняття спільних рішень».

Захід відбувся 24 листопада,– йдеться на facebook-сторінці спільноти Youth Council Kivertsi 

Під час заходу голова молодіжної ради Анастасія Дем‘янчук, розповіла про стратегію розвитку молодіжної політики в Україні до 2030 року, головні пріоритети розвитку молоді та сьогоднішні проблеми.

Перший заступник міського голови Ківерцівської ОТГ – Ігор Мисковець відкрито поспілкувався з представниками інститутів громадянського суспільства та пояснив механізм подачі своїх ідей до програм міської ради.

У ході заходу багато дискутували та обговорювали важливі питання, які стосуються молодих людей.  Для кращого розуміння поняття «діалог» зіграли соціальну гру «Країна Ківерленд», де учасники мали змогу побувати у ролі мера, депутатів, олігархів, місцевих підприємців, молодих людей, пенсіонерів, працюючих, небайдужих батьків та заробітчан. У ході гри кожен працював над програмою для своєї верстви населення, щоб гідно представити її меру і депутатам для отримання підтримки.

Читайте також: Ківерцівська ОТГ не отримала приміщень для ЦНАПу та Молодіжного центру






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024