У Ківерцівському районі поліцейські затримали грабіжника-рецедивіста

03 Грудня 2019, 15:34
3645

В селі Муравище Ківерцівського району невідомий зловмисник вдарив і пограбував 20-річного місцевого жителя. 

Подія трапилася у ніч на понеділок, 2 грудня, посеред вулиці біля магазину – інформують у СК ГУНП у Волинській області. 

Грабіжник викрав у потерпілого мобільний телефон, вартістю 8 тис. грн. Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що грабіж скоїв 29-річний односелець потерпілого. Відомо, що зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Поліцейські вилучили в нього незаконно набутий телефон і повернуть його власнику.

За фактом, вчинення грабежу поєднаного із насильством, слідчі Ківерцівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті, передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. 

Читайте також: На Ківерцівщині лісопорушники спричинили ДТП аби відірватися від переслідування

 

Коментарі
03 Грудня 2019, 18:12
&amp;quot;Подія трапилася уніч на понеділок, 2 грудня, посеред вулиці біля магазину – нформують у СК ГУНП у Волинській області.<br/>Грабіжник викрав у поетрпілого мобільний телефон, вартістю 8 тис. грн &amp;quot;<br/><br/>Називається знайди 3 помилки, ппц як так можна? У вас там що кіт лапами текст набирає? Цей сайт і так уже майже на 100% заповнений рекламою, так ще й якісь матеріалу нульова<br/><br/>Ах да, не забудьте видалити мій коментар, як ви це завжди робите коли вас носом тикають у ваше ж не грамотне письмо
04 Грудня 2019, 09:53
Панове simple! Головоломка для Вас. А скільки помилок допустили Ви, критикуючи журналістів сайту за безграмотне написання тексту?
04 Грудня 2019, 13:50
А хіба я претендую на звання журналіста? Чи я пишу статтю?<br/>Тим що пише читач, розуму редакції не прибавиться. Або це вже на стільки страшна лінь, що статтю на 2 абзаца тяжко перевірити на помилки. Ти пишеш про якісь головоломки, а я тобі конкретно кажу, що в першому реченні твоєму є звертання і виділяється воно комами, але ж тобі звідки про це знати. Хто писав ту статтю, той читачем і підписався. <br/><br/>Знайшли лише 1 помилку і виправили&amp;quot;поетрпілого&amp;quot; на потерпілого? Бравісімо! <br/>Що за слово таке &amp;quot;уніч&amp;quot;? Що за слово &amp;quot;нформують&amp;quot;?<br/><br/>Є багато різнопланової роботи і зовсім не обо'язково строчити статті, коли не вмієш елементарно речення написати чи переписати. Тільки враження складаєте, що в тому районі всі такі тупі живуть.<br/><br/>Замість розміщення реклами на 95% сторінки, могли б написати грамотну адекватну статтю і була б вам конверсія. Стидоба, а не журналісти.<br/><br/>Може хоч це змотивує вас в подальшому писати грамотніше.
05 Грудня 2019, 22:17
&amp;quot;...а я тобі конкретно кажу, що в першому реченні твоєму є звертання і виділяється воно комами, але ж тобі звідки про це знати.&amp;quot; У Вас чудові знання, пане Simple! Але тільки з арифметики. До першого речення Ви порахували правильно. Не збилися. З чим Вас і вітаю.<br/>Але про звертання у Вас дещо хибне уявлення. У даному тексті ОБИДВА СЛОВА утворюють єдине звертання. Слово &amp;quot;панове&amp;quot; є прикладкою. Про це написано усіх правописах української мови. При нагоді поцікавтесь. <br/>І намагайтеся більше не хамити незнайомим людям. Це ж так просто! А журналісти... Є надія, що вони стануть грамотнішими. Можливо...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024