Лазерна корекція зору в Туреччині – безпечний, ефективний та сучасний метод

11 Грудня 2019, 12:33
754

Лазерна корекція зору – найбільш ефективний і безпечний метод лікування короткозорості, далекозорості і астигматизму.

Ця методика сьогодні використовується в більше, ніж в 500 центрах лазерної корекції по всьому світі. Тільки за останні десять років в світі проведено близько 5 мільйонів лазерних корекцій.

Якість лазерного лікування в повній мірі залежить від рівня апаратури, на якому воно проводиться. У клініках Туреччини використовують найсучасніші та найбільш вдосконалені методи  лікування  – фемтосекундний лазер та ексимерний лазер.  

Читайте також: ПЕТ-КТ – золотий стандарт в діагностиці пухлин

Всі методи лазерної корекції спрямовані на зміну форми передньої поверхні рогівки, за рахунок чого змінюється заломлююча сила оптичної системи ока і зображення починає фокусуватися на сітківці.


 

Переваги лазерної корекції зору:

- Проводиться протягом 10-15 хвилин, при цьому вплив лазера на око не перевищує 30-40 секунд;
- Безболісна процедура відновлення зору (місцева крапельна анестезія);
- Проводиться без госпіталізації, в режимі «одного дня»;
- Мінімальний відновний період;
- Добре бачити пацієнт починає відразу після проведення лазерної корекції, а остаточно зір нормалізується протягом тижня;
- Передбачуваність результатів (вже після діагностики лікар зможе спрогнозувати можливий результат лазерної корекції зору);


 

Переваги лазерної корекції в клініках Туреччини:

  • Унікальне сучасне обладнання. Застосування обладнання найвищого класу в Туреччині зводить ризик ускладнень до суто теоретичному та надає можливість досягати принципово інших якісних характеристик зору в результаті проведення процедур.
  • Великий вибір методик лазерної корекції зору. Великий вибір методик надає можливість максимально індивідуального підхіду до кожного пацієнта та підбору оптимального способу відновлення зору в ситуаціях навіть складних очних патологій.
  • Точно прогнозований результат. Вже після діагностики зору на комп’ютеризованому обладнанні ви знаєте, яким буде зір після корекції.
  • Швидке і комфортне лікування. Лазерна корекція проводиться в режимі «одного дня» та не порушує розпорядок життя. Зір поліпшується одразу після процедури та остаточно нормалізується протягом одного-двох днів.

Все більше пацієнтів не хочуть користуватися окулярами чи контактними лінзами і хочуть зробити корекцію зору.

Balina Med travel  допоможе домогтися максимальної якості зору і змінить Ваше подальше життя. Звертайтеся до Balina Med Travel. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні!

Читайте також: Трансплантація кісткового мозку – операція, яку не роблять в Україні​​​​​​​

  • Ми підберемо для Вас кілька альтернативних пропозицій від профільних клінік Туреччини і лікарів, які найбільше відповідають Вашим запитам.
  • Ми цінуємо Ваш час і сили, тому готові взяти всю організацію поїздки на себе від авіаквитків до житла.
  • Ми організуємо трансфер та супровід перекладача.
  • Ми залишаємося з Вами на зв'язку з будь-яких питань.

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Приєднуйтеся до нас в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024