Вишнів: у храмі УПЦ відбувся вечір колядок. ФОТО

13 Січня 2020, 15:44
2516

У Свято-Димитрівському храмі УПЦ села Вишнів Ківерцівського району відбувся вечір колядок. 

Участь у заході, який відбувся 12 січня, взяли сім хорових колективів. Про це пише Волинь.Правда. 

Під час духовно-мистецького дійства пролунали різдвяні колядки у виконанні парафіяльного та дитячого хорів Свято-Димитрівського храму УПЦ села Вишнів, церковних хорів Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ села Борохів, Свято-Володимирського храму УПЦ села Веснянка, та Свято-Серафимівського храму УПЦ села Діброва Ківерцівського району.

Різдвяні пісні виконали також і гості фестивалю  – молоді учасники Молодіжного хору «Покров» з міста Луцька, що діє при Волинській духовній семінарії УПЦ.

Народні українські різдвяні композиції пролунали й у виконанні хору священників Ківерцівського благочиння Волинської єпархії УПЦ на чолі з благочинним округи протоієреєм Олександром Кондратюком.

Окрім цього для мешканців Вишнева та гостей організували і святкове частування – справжній козацький куліш, який приготував активіст сучасного українського козацького руху Петро Олешко та глінтвейн, приготований Андрієм Демчуком. Частували гостей свята також бутербродами та іншими смаколиками.

У свою чергу, настоятель Свято-Димитрівського храму УПЦ села Вишнів Ківерцівського району священник Павло Чамахуд подякував усім, хто долучився до організації цього вечора колядок та побажав усім Божого благословення, а також дочекатися і на наступний рік світлого свята Різдва Христового.

Читайте також: Вишнів: маленькі прихожани Свято-Дмитрівського храму разом з лісівниками озеленили церковне подвір'я. ФОТО








 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024