У Ківерцівському районі шахраї виманили в громадян понад 43 тисячі гривень

24 Січня 2020, 13:57
1559

За минулу добу до підрозділів поліції Волині звернулося 11 громадян із заявами про шахрайства.

Загалом зловмисники ляхом обману та зловживання довірою незаконно заволоділи десятками тисяч гривень,– повідомляють у СК ГУНП у Волинській області. 

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення зловмисників до відповідальності.   

Шахраї виманювали гроші, вдаючись до різноманітних хитрощів. Зокрема, під приводом купівлі чи продажу товарів через мережу Інтернет зловмисники незаконно одержали майже 58 тисяч гривень.

У Ківерцівському районі та в Луцьку під приводом  розблокування банківської кратки та  начебто перешкоджанню викраденню коштів з банківської кратки зловмисники виманили в громадян понад 43 тисячі гривень.

«Вкотре нагадуємо, що ні в якому разі не можна повідомляти пін-коди та конфіденційні дані своїх кредитних карток та банківських рахунків, адже ніхто окрім вас,  у тому числі банківські працівники, не вправі володіти такою інформацією»,– попереджають у поліції. 

У разі якщо ви потерпіли від рук шахраїв просимо невідкладно телефонувати 102.

Читайте також: Жидичин: керівник місцевої пошти вкрав понад 190 тисяч гривень

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром