У Воротнівському лісництві провели зимовий майстер-клас для школярів. ФОТО

28 Січня 2020, 13:26
1019

У Воротнівському лісництві в рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка» провели зимовий майстер-клас для школярів.

Цими днями у Лісівничому молодіжному центрі побувало близько 60 учнів та педагогів ЗОШ села Піддубці Луцького району(1-3 класи). Про це інформують у пресслужбі ВОУЛМГ.

Керівник Центру Валентина Юхимчук познайомила дітей з видовим різноманіттям зимуючих птахів нашої місцевості, їх біологічними та екологічними особливостями. Розповіла, що допомогти птахам дуже просто, для цього потрібно їх підгодовувати, а в іншому вони самі здатні про себе подбати. Найбільш традиційним способом підгодівлі  зимуючих птахів є організація годівниць.

Тому обов’язковим елементом таких зустрічей є майстер-клас із виготовлення оригінальної годівнички для птахів. За результатом  плідної роботи дітей та дорослих пернаті Воротнівського лісництва отримали оригінальні годівнички у вигляді смачних та гарненьких сердечок.

«Діти отримали масу позитивних вражень і задоволення. Та й сама акція пройшла для них, наче свято. Головне, що дітвора особисто переконалися в тому, що може власними руками у такий прийнятний, здається, елементарний спосіб допомогти птахам перезимувати холодні місяці»,– йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Я тепер лісівник більше, ніж педагог», – керівниця Воротнівського молодіжного центру Валентина Юхимчук






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024