Чоловік, якого зловили п'яним за кермом у Дідичах, заплатить понад 10 тисяч штрафу

30 Січня 2020, 11:18
П'яний за кермом 2747
П'яний за кермом

Суддя Ківерцівського районного суду Світлана Поліщук розглянула матеріали, які надійшли з Ківерцівського відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого зловили п'яним за кермом.

Слухання справи відбулось 24 січня. Про це йдеться у постанові суду.

8 грудня о 1:40 чоловік у селі Дідичі Ківерцівського району керував автомобілем марки «Volkswagen», перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Будучи належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи, у судове засідання підсудний не з'явився. Причини неявки суду невідомі.

Вина чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення доведена результатом алкотесту «Драгер» та актом огляду на стан сп'яніння з використанням спеціальних технічних засобів.

Суддя постановила визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Адміністративного кодексу та застосувати стягнення у виді штрафу розміром 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на термін один рік. Також він заплатить в дохід держави судовий збір у розмірі 420 гривень.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024