У Ківерцях відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2020». ФОТО

03 Лютого 2020, 11:33
4242

У Ківерцях відбувся другий, регіональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2020» у номінації «Зарубіжна література».

Другий етап конкурсу проходив з 27 по 31 січня на базі НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня –гімназія». Про це йдеться на сайті Ківерцівської міської ради. 

Впродовж п'яти конкурсних днів колектив гімназії створював комфортні умови для роботи учасників та журі Конкурсу. Педагоги пройшли шість конкурсних випробувань – «Самопрезентація», «Тестування», «Методичний практикум», «Майстер-клас», «Урок», «Практична робота», продемонстрували творчий підхід до використання сучасних педагогічних технологій, здатність до продукування власних ідей, уміння аналізувати шляхи та способи досягнення високих результатів освітнього процесу.

31 січня для підведення підсумків Конкурсу районна методична служба запросила усіх причетних у Центр позашкільної освіти до «Педагогічної кав’ярні». За рішенням обласного журі  переможцем стала  Наплета Л.Г., вчителька  КЗ «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня села Березолуки» Копачівської сільської ради.

«Міський голова Володимир Жгутов висловив велику подяку колективу гімназії, членам журі, працівникам методичного кабінету – за гарну організацію і теплий прийом учасників конкурсу, а також побажав переможцю успіхів у наступному  етапі Конкурсу»,– йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Ківерцях три школи закрили на карантин









 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024