Волиняни завели в Україну міжнародну торгівельну мережу «SPAR»

31 Січня 2017, 08:00
1218

Міжнародна група «Spar International» та «SPAR Україна Корпорейшн», що входить до Інвестиційної компанії «VolWest Group» 24 січня у Києві та підписали договір про співпрацю.

«SPAR» – це міжнародна спілка самостійних ритейлерів із різних країн, які працюють разом під брендом SPAR, щоб забезпечити високий рівень сервісу, оптимальне співвідношення ціни і якості для своїх покупців. Постійний обмін досвідом, інноваціями та передовими технологіями забезпечує конкурентоспроможність кожного партнера.

Для покупців «SPAR» – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок у кожному магазині.
«SPAR Україна Корпорейшн» має наміри вже протягом кількох найближчих місяців відкрити у Рівному перший супермаркет.

За інформацією генерального директора компанії Сергія Шавлукевича, у найближчих планах Інвестиційної групи відкриття 15 магазинів до кінця 2017 року. «SPAR» в Україні розвиватиметься у 4 торгових форматах: Spar Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), Spar (супермаркети 200-800 кв.м), EuroSpar (супермаркети 800-3000 кв.м), InterSpar (гіпермаркети понад 3000 кв.м). У стратегічних планах «VolWest Group» є динамічний розвиток і розширення мережі до 50 торгових закладів упродовж 3 років за рахунок відкриття власних і франчайзингових магазинів SPAR.

«VolWest Group» – інвестиційна група, яка працює на ринку приватного капіталу. Компанія заснована в 1992 році і працює в кількох десятках видах діяльності. Центральний офіс знаходиться в Луцьку.

«SPAR» – це міжнародна спілка самостійних ритейлерів із різних країн, які працюють разом під одним брендом. Бренд було засновано в Нідерландах. Штаб-квартира розміщена в Амстердамі

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024