Ківерчанин на смерть збив жінку і намагався втекти

31 Січня 2017, 17:01
2011

Аварія трапилася близько 20 години. За кермом «Subaru Tribeca» перебував 57-річний житель райцентру. Про це повідомляє газета  Слава праці.

Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив наїзд на 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія транспортного засобу затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Волинській області Юрій Угланов.

Очевидці розповіли, що водій намагався втекти, але його спіймали свідки на автозаправці в селі Брище. Син жінки, який того вечора йшов рзом з мамою залишився живий, але в шоковому стані.

Наразі триває досудове розслідування.

 







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024