У Ківерцях відіграли груповий етап Дитячо-юнацької ліги U-16

09 Лютого 2020, 08:10
1149

Минулий рік видався для колективу Асоціації дворового футболу Волині дуже насиченим та багатим на спортивні події. У 2019 році під егідою АДФ відбулося чимало футбольних змагань для всіх вікових категорій.

А заключним акордом 2019-го став всеукраїнський турнір з дворового футболу, який зібрав на паркеті РЦ «Адреналін» 16 команд з Волині, Рівненщини, Житомирщини та подарував учасникам і уболівальникам масу позитивних емоцій.  

В свою чергу, новий футбольний сезон керівники Асоціації вирішили розпочати з проведення Дитячо-юнацької ліги, у якій взяли участь вісім колективів з Ківерець, Луцька та Рожища.

Груповий етап змагань відбувся 8 лютого у Ківерцівській ДЮСШ.


 

«Приємно розпочинати сезон з дитячого турніру, адже ті емоції, які дарують діти, дають наснагу на увесь сезон», – розповів  керівник дитячо-юнацької ліги АДФ Ігор Янченко.

Попри юний вік гравці демонстрували на майданчику недитячу боротьбу і проявляли неабияку жагу до перемоги та прагнення вийти до наступного етапу змагань.


 

«Згідно з форматом проведення турніру, учасників розділили на дві групи по чотири команди. Відповідно до зайнятих місць, дві кращі команди потрапляють до вищої ліги, а слабші йдуть у першу лігу», – відзначив очільник АДФ Микола Озюк.

За результатами групового етапу до півфіналу потрапили : «ДЮСШ-1», FC «Grace», «Аякс U-16» та «Street Arhletes».

Результати групового етапу
Результати групового етапу

 

Найрезультативнішим колективом групового етапу стали гравці «ДЮСШ-1». На їхньому рахунку 24 забиті м’ячі. 

У неділю команди розіграють три комплекти нагород: «Вищу», «Першу Лігу» та Суперкубок турніру.  


Дмитро ЗІНЮК 

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024