Вишнів: «Сильним дітям» зібрали 4 тисячі гривень

02 Лютого 2017, 15:25
2055

Луцькі бізнесмени і владці допомогли зібрати кошти на розбудову іпотерапічного комплексу

Організатори мистецького проекту - «ARTTalentscollections/Sale-exhibition». Зібрані кошти на аукціоні спрямують на розбудову іпотерапічного комплексу ГО Сильні діти. Фінал заходу відбувся 22 січня. Про це повідомляє ВолиньPost.

Частина з цих коштів надійшла від продажу картин на благодійному аукціоні, - повідомила одна з організаторок проекту Катерина Дулапчій.

Учасники аукціону купували картини, які надали: Дмитро Березюк, Павло Варварик, Оксана Гузь, Людмила Бойчук, Катерина Глушко, Марина Лктіонова, Наталія Моніч, Альона Горошко, Оксана Тарасюк, Ірина Зиза, керівник дизайн-студії «The Room» Юрій Чайка. Зокрема, витвори мистецтва купили депутат Луцької міської ради Сергій Шкода, Петро Нестерук, Андрій Покровський, Микола Яручик та обранець обласної громади Юрій Ройко.

Так, Сергій Шкода з дружиною Іванною обрали роботу Марини Лактіонової «Очікування». Благодійний фонд Петра Нестерука «Дізар» став першим, хто придбав картину на благодійну справу - іпотерапічний центр у с. Вишнів Ківерцівського району.

«Допомога дітям з особливими потребами завжди в пріоритеті для нас. Адже це ті квітки, які потребують особливої уваги. А іпотерапічний комплекс - це взагалі стратегічний крок до нормального життя кожного з них. Ми не могли залишитися осторонь і наш фонд придбав чудову картину Луцький замок, Маргарити Паламарчук», - прокоментувала голова фонду Юлія Міндюк.


Юрій Ройко
Юрій Ройко



Сергій Шкода купив картину Очікування
Сергій Шкода купив картину Очікування


Тарас Шкітер
Тарас Шкітер


Юрій Чайка
Юрій Чайка

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024