У центрі обслуговування клієнтів «Волиньгаз» у Ківерці відбулася відкрита зустріч зі споживачами

17 Лютого 2020, 17:45
У центрі обслуговування клієнтів «Волиньгаз» у Ківерці відбулася відкрита зустріч зі споживачами 1051
У центрі обслуговування клієнтів «Волиньгаз» у Ківерці відбулася відкрита зустріч зі споживачами

У центрі обслуговування клієнтів «Волиньгаз» у місті Ківерці зі споживачами спілкувалась старший майстер  Ківерцівської дільниці АТ «Волиньгаз» Оксана Прокопюк.

У п'ятницю, 14 лютого обговорювали питання вилучення плати за доставку газу із загального рахунку за газ, нарахування послуг розподілу природного газу, приведення об’єму газу до стандартних умов та можливості сучасних онлайн-сервісів.

Насамперед відвідувачів цікавило питання плати за доставку газу та розділення рахунків за газ. Оксана Прокопюк детально пояснила, як працює механізм розділення й зазначила, що ці зміни є необхідністю.  Старший майстер Ківерцівської дільниці АТ «Волиньгаз» розповіла, що за новою системою споживач може заощадити, адже оплачує менше, ніж повинен був би оплатити при діючому тарифі виходячи  із фактичних обсягів споживання.

«Наприклад. Січень 2019 року. Обсяг споживання: 185,71  м3. Сума до сплати: 1 587,66  гривень у тому числі: плата за розподіл: 159,00  гривень  (10,01 % від загального платежу). Січень 2020. Обсяг споживання: 168,25 м3. Сума до сплати: 1 074,03 грн, у тому числі: плата за розподіл: 86,64 гривень (8,07 % від загального платежу)», - пояснила працівниця.


 

Також відвідувачі зустрічі дізналися про сучасні  онлайн-сервіси, які спрощують передачу даних лічильників. Такими є особистий кабінет споживача газу на сайті 104.uа і мобільний додаток 104 Mobile. Саме вони допомагають заощадити час та уникнути черг з 1 по 5 число місяця  в Центрах обслуговування. До того ж, передавати дані лічильника можна оперативно та без зайвих клопотів за допомогою смс-повідомлення, через Контакт-центр тощо.

Щоп’ятниці у семи Центрах обслуговування клієнтів «Волиньгаз» відбуваються відкриті зустрічі-діалоги представників газорозподільної компанії зі споживачами. На них усі, кого турбують газові питання можуть у дружній атмосфері поспілкуватися із керівниками відділень та менеджерами, отримати професійні та доступні консультації.

Наступна відкрита зустріч із споживачами відбудеться  вже цієї п’ятниці, 21 лютого, о 15:00 год. в усіх Центрах обслуговування клієнтів «Волиньгаз». 



 

Адреси Центрів обслуговування АТ «Волиньгаз»:

 м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А.

 м. Ковель, вул. С.Бандери, 34 А.

 м. Горохів, вул. Козацька, 98.

 м. Ківерці, вул. Матросова, 9.

 м. Володимир - Волинський, вул. Сагайдачного, 85.

 м. Камінь - Каширський, вул. Хотешівська, 9.

 смт. Ратне, вул. Газіна, 20.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024