Чому потрібно сплачувати за доставку газу

25 Лютого 2020, 17:29
1718

У Центрі обслуговування клієнтів «Волиньгазу» у місті Ківерці відбулась відкрита зустріч.

У п’ятницю, 21 лютого, усі охочі мали змогу поспілкуватись про актуальні питання газопостачання зі старшою майстринею Ківерцівської дільниці АТ «Волиньгаз» Оксаною Прокопюк.

Зокрема, споживачів найбільше цікавило чому потрібно сплачувати за доставку газу, як розрахувати платіж за транспортування «блакитного палива» та яким чином можна швидко передати покази лічильника.

«Доставка газу – це обслуговування мережі, підтримання потрібного тиску газу, аварійне обслуговування. Усі ці процеси просто необхідно виконувати, аби споживач у будь-який момент міг скористатися газом. Тому за доставку газу повинен сплачувати кожен», – зауважила Оксана Прокопюк.

Також вона пояснила на прикладі одного зі споживачів як відбувається розрахунок платежу за доставку газу.

«Річний обсяг споживання за минулий газовий рік ділимо на 12 та множимо на діючий на тариф (1,09). Отримана сума є вашим щомісячним платежем за транспортування газу», – розповіла жінка.

На зустрічі також йшлося про те, що державний регулятор ухвалив проєкт рішення, яке передбачає зменшення плати для тих споживачів, які не використовували газ. Якою буде ця сума остаточно стане відомо у березні.

Оскільки чимало жителів Ківерців відвідують Центр обслуговування клієнтів з метою передачі показів лічильника, то на відкритій зустрічі також обговорювали переваги користування чат-ботом Viber 7104, та Особистого кабінету (https://104.ua/ua/registration) на сайті 104.ua, де користувачі можуть контролювати усі необхідні дані. 

Зустріч відбулась у дружній атмосфері, споживачі отримали відповіді на свої питання та подякували фахівцям «Волиньгаз» за цікаву і корисну розмову.

Наступна відкрита зустріч відбудеться вже цієї п’ятниці, 28 лютого о 15:00 за адресою м. Ківерці, вул. Матросова, 9. Не пропустіть!

Більше інформації про компанію на веб-сайті http://vl.104.ua та сторінці АТ «Волиньгаз» у мережі Фейсбук.

За додатковою інформацією звертатися: моб.:  +380 67 403 17 19, е-mail: [email protected]



Коментарі
26 Лютого 2020, 21:16
Пані Оксано! Хто може пояснити те, що люди за свої гроші провели усі роботи по проведенню, підключенню і пуску газу, а з них сьогодні беруть такі ж гроші, як і з тих, кому це все робила держава? Ви заробляєте на людських грошах, на грошах, які Ваша фірма в газопроводи не вкладала. Якесь зменшення тарифу для таких користувачів можна було б і передбачити. <br/>і друге питання. Коли почнуть враховувати в розрахунках за газ ЯКІСТЬ газу?
27 Лютого 2020, 20:51
Думати треба було за кого голосував
29 Лютого 2020, 12:39
Я за діючого президента не голосував
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024