Маршрутка Луцьк-Кульчин їздитиме з 1 березня

09 Лютого 2017, 18:00
3819 Джерело: http://vseprokiev.com.ua/

Рішення змінити перевізника і відновити маршрут ухвалили під час робочої зустрічі між представниками ОДА, Жидичинської сільської ради та перевізниками.

Ще з 8 лютого цього року почалися перебої у роботі маршрутного таксі Луцьк-Кульчин. Про це повідомляє офіційний сайт Жидичинської сільської ради.

Така ситуація склалася у зв’язку з одностороннім розірванням договору перевізником, який обслуговував цей рейс та непорозуміннями із приватним підприємцем Варшава, який обслуговує рейси Луцьк-Клепачів та Луцьк-Озерце.

Відтак, 9 лютого відбулася робоча зустріч між представниками ОДА, Жидичинської сільської ради та перевізниками для вирішення цього питання. Спільними зусиллями вдалося знайти іншого перевізника та переконати його обслуговувати рейс Луцьк-Кульчин, проте обслуговувати даний маршрут  він зможе з 1 березня.

Тож маршрутне таксі Луцьк-Кульчин  відновить свою роботу вже з 1 березня.

Всю детальну інформацію щодо пасажирських перевезень можна отримати в департаменті  інфраструктури та туризму ОДА  за адресою місто Луцьк, Київський майдан, 9 або за телефоном:(0332) 77 82 62.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024