Навіщо бізнесу агрегатори платежів

05 Березня 2020, 12:21
805

Стрімке зростання електронної торгівлі в останні два десятиліття збільшило затребуваність безготівкових розрахунків. Тому онлайнові платіжні системи дуже швидко перетворилися у невід'ємну частину транзакцій та бізнесу, що пропонує товари або послуги через інтернет. Питання тільки у тому: «яку платформу інтегрувати на сайт?».

Платіжний агрегатор Any Money – краще рішення для стартапів та підприємств малого й середнього бізнесу, що розвиваються і прагнуть розширити способи безготівкових розрахунків. Система надає послуги, які поєднують різні варіанти прийому платежів через інтернет. Крім обладнання, Any Money забезпечує доступ до мережі, що дозволяє обмінювати на сайті продавця кошти від покупців.

Як виконуються онлайн-транзакції

У онлайнової фінансової операції беруть участь: покупець, продавець і платіжний агрегатор.  Наприклад, через Any Money потрібно поповнити мобільний телефон онлайн. Для цього користувач вибирає зі списку на панелі інструментів потрібного оператора, суму і спосіб оплати: кредитною карткою, інтернет-банкінгом, електронним гаманцем, крипто- або національною валютою.

Транзакція виконується миттєво: клієнт платить агрегатору, котрий перераховує кошти продавцю. Для безготівкової оплати потрібний шлюз, тому Any Money співпрацює з 27 платіжними системами.

  1. Конфіденційність. Шлюз шифрує і тільки потім відправляє отримані дані оброблювачу платежів.
  2. Перевірка. Банк-емітент користувача перевіряє достатність грошових ресурсів для оплати замовлення.
  3. Результат. Залежно від стану балансу рахунку банк відповідає «так» або «ні», а користувач отримує відповідне повідомлення.

Any Money – універсальний засіб обробки онлайнових платежів, який вибирають стартапери та бізнес з невеликою кількістю транзакцій.

Переваги агрегатора платежів

Для розширення бізнесу у мінімальні терміни за допомогою прийому безготівкових розрахунків різними способами – агрегатор є найкращим вибором. Платформа Any Money усуває необхідність у індивідуальній настройці процесу і дозволяє приймати онлайн-платежі без торгового рахунку у банку чи асоціації карт. Підключення сайту до централізованої системи управління торгівельними операціями приносить безперечні переваги.

  1. Передбачувані розрахунки за кожен спосіб прийому оплати онлайн на щоденній, щотижневій або щомісячній основі – в залежності від угоди з Any Money.
  2. Спрощуються звітність і бухгалтерія, оскільки всі операції виконуються одним агрегатором, а не двома та більше банками-еквайєрами.
  3. Прискорена реєстрація й створення мерчанта. Досить заповнити онлайн-форму, після чого можна негайно починати приймати платежі.
  4. Відсутність щомісячних платежів або непередбачених витрат. Комісії припускають тільки попередньо узгоджений фіксований відсоток за кожну транзакцію.

Багатофункціональність перетворює платформу в кращий платіжний сервіс. Розширюйте свій бізнес разом з Any Money!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024