У районі обговорили проблеми прав дитини

11 Лютого 2017, 18:00
1219 Джерело: http://www.kivadm.gov.ua

На Ківерцівщині 9 лютого відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Засідання провів Голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Під час засідання розглянули 22 питання.  Серед них  обговорювали доцільність повернення дітей з ПЗ «Дитячий будинок  «Дім затишку» у селі Дерно  на виховання батькам, неналежне виконання окремими жителями району батьківських обов’язків щодо утримання і виховання дітей, визначення способу участі батька у вихованні дочки, позбавлення батьківських прав окремих жителів району відносно їх дітей та  постановку дітей на облік як таких, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Також проаналізували  заяву жительки міста Ківерці щодо протиправної поведінки її колишнього чоловіка.

На комісії розібрали звернення відділу освіти райдержадміністрації щодо виховання та навчання жителя селища міського типу Олика,  надання дозволів на укладення договорів дарування житлових будинків та земельних ділянок, а також часток квартири на ім’я неповнолітніх дітей, надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу 1/2 частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами.

В результаті депутати затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024