Ківерці: відбулася нарада з керівниками закладів освіти

17 Лютого 2017, 15:40
1885 Джерело: http://www.kivadm.gov.ua

Освітні заклади району покращують свої можливості.

У центрі дитячої та юнацької творчості 15 лютого відбулася нарада директорів загальноосвітніх шкіл району, керівників позашкільних та дошкільних навчальних закладів. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Нарада відбулася під керівництвом начальника відділу освіти районної державної адміністрації Миколи Грибука за участі голови райдержадміністрації Валерія Ткачука, заступника голови  районної ради Тамари Чигрин і методистів районного методичного кабінету районного відділу освіти.

На початку наради директору школи села Журавичі  Юрію Максимчуку за багаторічну сумлінну працю вручили почесну грамоту Міністерства освіти та Почесну грамоту  районного відділу освіти з нагоди ювілею  директору школи села Носовичі Василині Кузьміч.

Микола Грибук зазначив, що у 2016 році діяльність відділу освіти районної державної адміністрації, районного методичного кабінету, навчальних закладів була спрямована на створення умов для рівного доступу до якісної дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти. Також він поінформував про субвенції, які виділялися на освіту додатково з місцевих та районного бюджетів по програмах та з інших джерел.

 


 

Директор  НВК села Пальче  Дмитро Шевчук  розповів про реалізацію проекту та виграний гранд. Понад 300 тисяч гривень школа освоїла на покращення матеріально-технічної бази.

Микола Протасюк,  директор школи села  Хорлупи,  подякував за допомогу благодійному  фонду, який допоміг у ремонті спортивного залу школи і виділив 40 тисяч гривень.

Голова райдержадміністрації ознайомив присутніх з основними показниками  соціально-економічного розвитку району за 2016 рік. Він зазначив, що перевиконання районного бюджету дало можливість перерозподілити додаткових 18 мільйонів гривень на галузі освіти, охорони здоров’я та культури.

Заступник голови районної ради поінформувала про фінансово-господарські питання та можливість додаткового фінансування на опорні школи району.

 


 

Методист районного методкабінету відділу освіти Ірина Сорочинська акцентувала увагу присутніх на питанні реєстрації на основну сесію ЗНО 2017. 

Наталія Гмитрук розповіла про співпрацю навчальних закладів зі службою у справах дітей райдержадміністрації. Увагу зосередили на порядку взаємоінформування щодо дітей, які попали у важкі життєві обставини.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024