Цумань: назвали несподівані причини, чому варто подорожувати

18 Лютого 2017, 13:00
1689 Джерело: https://www.facebook.com/npptsuman/posts/2211680249056402:0

У «Цуманській пущі» розповіли про 5 несподіваних причин які вказують на те, що вам слід подорожувати.

Серед цих причин наголошують на браку часу та нестачі грошей. Про це інформує Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща".

Дивно, але факт, тож зверніть увагу на ці несподівані причини.

 1. Ви повинні подорожувати, якщо у вас не вистачає часу. Хвилини, години, дні і тижні проходять непомітно; іноді й не помітиш як пройде рік. А за ним - ще один. І ще. Час не чекає нікого з нас. Час завжди перемагає. Він нерідко нагадує вам про це, але ви майже ніколи не усвідомлюєте повною мірою, наскільки ж швидко він вислизає. Подорожувати треба саме тому, що часу мало - так що вирушати в дорогу слід якнайскоріше. На те, щоб побачити щось нове й пережити цікаву пригоду, у вас є тільки ця мить, цей день і цей рік. Вам слід вирушати в дорогу, тому що у вас немає часу на те, щоб зайнятися чимось іншим. Якщо ж ви будете відкладати подорож, щоб зробити що-небудь інше, то ви, мабуть, так ніколи нікуди не поїдете; у вашому житті завжди будуть з'являтися нові і нові перешкоди.

2. Ви повинні подорожувати, якщо вам ні з ким поїхати. Ймовірно у ваших друзів і рідних інші плани і вони не зможуть поїхати разом з вами. У вас немає компанії для подорожі, але ж це не страшно! Не можна вічно чекати, поки у ваших друзів з'явиться час і бажання поїхати; не можна завжди бути впевненим у тому, що вони не передумають. Подорожуйте наодинці. Куди вирушити, на скільки часу, що подивитися і що робити - тепер це залежить тільки від вас. Вам надана рідкісна можливість думати тільки про себе - і ні про кого іншого. Ви можете побути егоїстом. Можете виставляти свої бажання на перший план. Вам слід відправитися в подорож саме тому, що вам нема на кого покластися - так ви навчитеся, нарешті , розраховувати на самого себе і ваші плани не будуть ні від кого залежати. Вам слід відправитися в шлях тому, що ваша подорож буде належати тільки вам - і нікому іншому.

3. Ви повинні подорожувати, якщо ви не говорите на інших мовах. Мовний бар'єр або ваш жахливий акцент не повинні бути перешкодою. Ви всьому навчитеся! Вам слід відправитися в дорогу, щоб випробувати самого себе. Вам доведеться спілкуватися з іноземцями, якою б складною не здавалася б вам спочатку ця справа. Ви вивчите нові слова. Ви навчитеся вести діалог. Ви, ймовірно, почуєте звучання мови, якої раніше жодного разу не чули. Ви будете збентежені. Ви відчуєте себе безпорадним. Але зате яку гордість вам доведеться відчути, коли у вас нарешті вийде порозумітися! Пориньте в звучання чужої мови з головою - тільки так ви зможете порозумітися з тими, хто від народження звик пояснюватися іншими словами і жестами.

4. Ви повинні подорожувати, якщо ви не любите змін. Зміни - і великі, і малі - відбуваються в нашому житті постійно, хочемо ми того чи ні. Уникнути їх неможливо. І, замість того, щоб турбуватися через мимовільні зміни, нанесіть перший удар: внесіть зміни у ваше життя самостійно. Вам слід подорожувати, щоб навчитися керувати змінами - так ви навчитеся приймати їх, коли вони відбуватимуться у вашому житті і проти вашої волі. Вам слід подорожувати, щоб створювати зміни на свою користь, а не навпаки. Вам слід подорожувати, щоб тренуватися змінювати своє життя на краще.

5. Ви повинні подорожувати, якщо у вас немає грошей. Змиріться: у вашому житті ніколи не буде достатньо грошей, щоб дозволити собі абсолютно все. Гроші важливі, але нерідко вони лише гальмують наше життя. Вам слід подорожувати, якщо у вас немає грошей - адже хто дасть вам гарантію, що вони з'являться у вас потім? А якщо і з'являться, то, можливо, ви витратите їх на щось інше, менш значне - наприклад, на звичку щодня пити каву або на черговий непотрібний вам дорогий телефон. Подорожувати можна і на зовсім скромні гроші. Плануйте, шукайте шляхи - і у вас безсумнівно все вийде. На що у вас дійсно немає грошей - так це на те, щоб продовжувати купувати речі, які насправді вам не такі вже й потрібні. Вам слід подорожувати саме тому, що ви не можете дозволити собі викидати гроші на вітер.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024