Жидичин: розповіли про спроможність майбутньої ОТГ

20 Лютого 2017, 15:00
2825 Джерело: http://www.gromada.gov.ua/2017/02/20/rik-roboti-pozadu-pidsumki/

У Жидичині відбулися збори громади.

На зборах жидичинської громади 19 лютого сільський голова Юлія Дащук відзвітувалась перед мешканцями за рік роботи. Про це повідомляє Офіційний сайт Жидичинської сільської ради.

Вона підсумувала результати і здобутки за останній рік, поділилась з громадою успіхами, які вдалося досягнути та розказала про проблеми з якими стикалися і як вдавалося їх вирішувати.

Людей поінформували й про завершальний етап об’єднання з Озерцівською сільською радою.

На захід запросили провідного фінансиста Волинської області Василя Грома  та голову Озерцівської сільської ради Євгенію Терпелюк.

Василь Гром доступно розповів людям про фінансову спроможність майбутньої Жидичинської ОТГ та її прогнозовані фінансові можливості. На думку фінансита, громада буде повністю спроможна та зможе самостійно себе забезпечувати в умовах децентралізації.

Євгенія Терпелюк коротко проінформувала присутніх про робочу групу, яка працює над документами і вже найближчим часом зможе подати повний пакет для остаточного завершення об’єднання в одну спільну ОТГ.

Наприкінці зустрічі всі охочі могли висловити свої пропозиції, зауваження чи побажання для покращення роботи сільської ради.

1















 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024