У Цумані вшанували подвиг майданівців

21 Лютого 2017, 12:00
1391

Цуманьчани вшанували Небесну сотню.

В місцевому будинку культури селища міського типу Цумань 20 лютого  відбувся тематичний захід з вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні - «Їх подвиг залишиться назавжди».

В знак пам’яті про полеглих на Майдані учасники заходу хвилиною мовчання вшанували тих, хто ціною власного життя виборював право на краще майбутнє України.

Очевидець тих страшних подій, вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів Цумані Лариса Шульгач поділилась враженнями побаченого на майдані. Вона закликала молодь «не забувати цей подвиг, той дух, яким ми пройнялися три роки тому, віру в те, що ми – все-таки сильна і єдина нація. Не забувати те, за що три роки тому Герої Небесної Сотні вийшли на Майдан і полягли на ньому. За правду. За справедливість. За свободу. За нас із вами. І гідно продовжити їхню справу».

Серед учнів школи та її випускників відбувся літературний конкурс на краще читання віршів про Героїв Небесної Сотні. Переможцями якого стали учениця 8-а класу – Олена Манелюк та студентка 3-го курсу Ківерцівського медичного коледжу – Анна Гламазда. Переможців нагородили цінними подарунками - книгами українських авторів.

Лариса ЯНУЛЬ - завідуюча будинку культури селища міського типу Цумань.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024