У Ківерцях нечистоти зливають абиде

23 Лютого 2017, 23:00
2968 Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011179954609

Депутат міськради став свідком неправомірного зливання нечистот.

Депутат міськради В'ячеслав Гордіюк 23 лютого зафіксував злив нечистот на території колишнього ДОКу. Про це він повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що люди постійно звертали його увага на те, що машина-асенізатор водоканалу зливає нечистоти в різних місцях міста  Ківерці. 30 грудня депутат помітив таку машину за вулицею Некрасова.

Коли чоловік сьогодні опинився на місці події, його побачив працівник водоканалу. Останній хотів швидко покинути місце зливу, тому В’ячеслав Гордіюк разом  з колегами-депутатами викликали поліцію.

Водій при собі не мав ніяких супровідних документів. Невідомо куди він їздив, що робив і чиї завдання виконував.

«Спочатку він «вивозив» нечистоти з 5 школи, пізніше воду з пожежної водойми з території підприємства. Не зрозуміло, навіщо возити воду з одного кінця Ківерець, на другий. Версія водія, що вони промивають каналізаційну мережу не витримує критики, оскільки в листопаді виділили значну суму на промивання каналізації, та й якщо так, то промивати мережу по кілька разів на день безглуздо. Ми поцікавились чи була така машина в 5 школі.. нам відповіли, що не було. Хто має більше інформації по таких випадках діліться, проблема з каналізацією в Ківерцях не нова і треба її вирішувати разом», - зазначив депутат.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024