Ківерці: Івану Огієнку присвятили педагогічні читання

25 Лютого 2017, 10:00
1589 Джерело: http //kiveducation.gov.ua/index.php?c

135-ій річниці від дня народження Івана Огієнка в одній зі шкіл Ківерців присвятили педагогічні читання «Апостол правди і життя».

Захід відбувся 16 лютого на базі Ківерцівської експериментальної школи з ініціативи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та Ківерцівського районного методичного кабінету. Про це повідомляє офіційний сайт Відділу освіти Ківерцівської РДА.

З вітальним словом звернулися начальник відділу освіти Ківерцівської РДА Микола Грибук та завідувач районним методичним кабінетом Галина Мачушинець.

У педагогічних читаннях взяли участь вчителі української мови та літератури, історії та бібліотекарі шкіл району. Із доповідями та повідомленнями виступили науковці та педагоги.

Серед запрошених гостей були  монах чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця в селі Жидичин Отець Дмитрій та  керівник науково-історичного відділу руху з відзначення 500-річчя Реформації, магістр релігієзнавства, співавтор підручника «Основи християнської етики» для 5 класу Оксана Гаврилюк.



 










 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024