Цумань: чоловік в балаклаві побив і пограбував продавчиню

27 Лютого 2017, 22:27
1843 Джерело: https://www.unian.ua

40-річний цуманьчанин з побиттям викрав у продавчині мобільний телефон.

У селищі Цумань поліціянти затримали 40-річного мешканця селища Цумань, який одягнувши балаклаву, застосував фізичну силу до продавця місцевого магазину та відкрито заволодів її мобільним телефоном. Про це повідомляє прес служба Волинської поліції.

До Ківерцівського відділу поліції 25 лютого звернулася 27-річна продавчиня продуктового магазину в селищі Цумань. Вона розповіла, що цього ж дня близько 12 години до торговельного закладу прийшов невідомий з балаклавою на обличчі. Чоловік наніс жінці тілесні ушкодження та відкрито викрав її мобільний телефон «Xiaomi». Сума збитку склала 4 тисячі гривень.

«Завдяки чітким діям дільничних офіцерів поліції, співробітників карного розшуку, а також сектору групи реагування патрульної поліції особу грабіжника оперативно встановили та затримали. Ним виявився 40-річний мешканець селища Цумань. Чоловіка раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння хуліганства. Поліцейські вилучили в нього мобільний телефон та балаклаву. На даний час зловмиснику оголошено про підозру в скоєнні грабежу та затримано в порядку ст. 208 КПК України», – повідомив начальник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024