Що будуть обговорювати на Громраді

03 Березня 2017, 13:50
1659 Джерело: http://botaniki.brovary.org

У порядку денному громадської ради Ківерцівської РДА, яка відбудеться сьогодні, 3 березея о 15:00  є 5 важливих питань.

Голова громадської ради Надія Кузьміч поінформує про інформаційні питання. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Про виконання бюджету району за 2016 рік прозвітує начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Єгорушкіна. Взяти участь запрошують основних розпорядників коштів: начальника відділу освіти РДА Миколу Грибука, начальника відділу культури та туризму РДА Левчука Є.П., головного лікаря Комунального закладу «Ківерцівське РТМО» Михайла Слижука і головного лікаря Комунального закладу «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Олеся Марищука.

Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку в районі у 2016 році та проблемні питання розповість начальник Ківерцівського відділення поліції  ГУНП у Волинській області Столярчук Ю.М.

Завідувач сектору у справах молоді та спорту  райдержадміністрації Хазанюк М.Й., методист районного методкабінету відділу освіти райдержадміністрації Гмитрук Н.М, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації о організацію дозвілля молоді на території району Левчук Є.П. повідомлять про дозвілля молоді на території району.

Яким буде об’єднання територіальних громад в районі та створення Ківерцівської об’єднаної територіальної громади розкаже перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, начальник управління фінансів Ківерцівчької райдержадміністрації Олена Єгорушкіна, а також міський голова Володимир Жгутов.

 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024