Молодіжне озеро починає зникати, а на березі багато сміття, – активіст

27 Квітня 2020, 16:00
Озеро Молодіжне 6429
Озеро Молодіжне

Активіст і волонтер Володимир Бут-Гусаїм звернув увагу на проблему Молодіжного озера у Ківерцях.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Озеро вже починає зникати. А там де пересохло, можна побачити багато сміття. А що саме – не повірите, пляшки з під алкоголю! А хто тут винний? Зараз диванні критики почнуть писати - що місцева влада винна, бо не дивиться за екологією. Так, тут я частково згідний, бо є вина і місцевої ради, але ще є і велика вина місцевих жителів! Не одноразово місцевою радою та місцевими активістами організовували прибирання озера, наводили лад, щоб було приємно погуляти із родиною біля озера, але ні, знайдуться певні люди, що прийдуть чи приїдуть на машині, зупиняться біля озера, розважаться, розпалять вогнище, посмажать шашлики і після завершення все смітття залишать там де «відпочили»!», – написав Володимир у дописі.

Чоловік зазначив, що це нові фото, зроблені у квітні. Також закликав мешканців міста не заїжати на автомобілях, мотоциклах на територію озера Молодіжне.

«А хто має прибирати після вас – місцева влада чи активісти?! Ні, ви,маєте після себе прибрати! А ще краще взагалі не заїжати на автомобілях, мотоциклах тощо,на територію озера. Залиши автомобіль біля дороги та пройдися 100 - 150 метрів! P.S. Досить нищити те, що нам порадувала природа, бережи її!», – зазначив Володимир Бут-Гусаїм.












Читайте також: В озері Солдатське впав рівень води

Підписуйтеся на сторінку Район.Ківерці у facebook, де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024