На Ківерцівщині перевірили сім'ї, в які з інтернатів повернулися діти

01 Травня 2020, 09:45
Фото ілюстративне 2500
Фото ілюстративне

У Ківерцівському районі посилили контроль за сім'ями, в які через карантин із інтернатів повернулися діти. 

Про це повідомляє прес-служба Ківерцівської райдержадміністрації. 

Зокрема, служба у справах дітей слідкує за станом здоров’я, утримання та виховання дітей в соціально-неспроможних сім’ях, в тому числі тих, що повернулися з інтернатних закладів.

Впродовж  квітня цього року обстежили 27 сімей. Зокрема, 28 квітня, працівники службм відвідали окремі сім’ї на території Дубищенської та Тростянецької сільських рад. 

«Приємно відмітити, що батьки намагаються дотримуватися умов карантину, тому усіх дітей застали по домівках. Під час спілкування важливо було з’ясувати проблеми, які виникли в сім’ях, а також чи задоволені базові потреби дитини, а саме, чи отримують батьки державні соціальні виплати і чи мають діти що їсти; як забезпечується право учнів на освіту; чи не втратили батьки контроль над дітьми, чи потребують діти лікування тощо.

З'ясували, що діти здорові, продуктами харчування сім’ї забезпечені, а також, що вчителі відшукують різні можливості для проведення дистанційних  занять з дітьми, відвідують своїх вихованців та надають їм продуктові набори, зокрема дирекція Липлянської СЗОШ – інтернату. Не залишаються осторонь та знають про такі сім’ї та їх проблеми і працівники виконкомів місцевих рад, надають посильну допомогу у їх вирішенні», – інформують на сайті.

Увагу батьків вкотре звернули на необхідність дотримання умов карантину та на алгоритм дій у разі виникнення підозри на захворювання COVID-19.

Читайте також: Розповіли, чи зменшується ризик захворіти на COVID-19 у літній період

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром