Дівчина з Ківерців прибрала ліс поруч із домом

01 Травня 2020, 14:40
Катерина Шевченко 10892
Катерина Шевченко

Кілька великих мішків зі сміттям ківерчанка Катерина Шевченко разом з мамою винесли із невеликої ділянки лісу. 

Спонтанне прибирання вони влаштували, бо більше не могли дивитися на те, у що перетворився ліс поблизу їх дому. Світлинами та емоційним зверненням до ківерчан Катерина Шевченко поділилася в одній із місцевих фейсбук-спільнот. 

«Не знаю, чи цей допис буде прочитаний та схвалений Вами, адже чомусь сьогодні люди не хочуть помічати хороших справ. А от тільки спробуй піти не тим шляхом, зробити найменшу помилку – відразу всі про тебе заговорять. Таке зараз життя, такі цінності в людей...

3

Моє містечко, Ківерці, оточене лісами, і цим можна пишатись, адже тут має бути чисте повітря, ти маєш можливість вийти в ліс на прогулянку, на тренування, на пробіжку та й просто з сім'єю на відпочинок. Наприклад, у нас із мамою є вже така маленька традиція – щодня іти в ліс прогулятись. Звісно, якщо дозволяють погодні умови. З кожним днем ми бачимо все страшнішу картину: повсюди розкидане сміття (пластикові пляшки, серветки, цигарки і їх упаковки, коробки, пляшки від алкогольних напоїв, пакетики з незрозумілим порошком і багато іншого).

ЛЮДИ, ВИ ВЗАГАЛІ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ВИ РОБИТЕ?

Я не буду тут розповідати про те, як шкодить сміття довкіллю, скільки часу треба, щоб розклався поліетилен і все інше, я не буду Вам тут розповідати шкільну програму «Основ здоров'я» та «Природознавства», ВИ це і так знаєте...В галузях нашої держави і так не все добре, а екологія є частиною великого механізму, тому як Ви можете називати себе повноцінним, свідомим громадянином, якщо руйнуєте одну з ланок держави? 

5

1

Я не знаю, як Ви, але я хочу, щоб мої діти, внуки знали що таке ЛІС не тільки через книжки, телевізор та ботанічні сади. Я хочу, щоб вони могли вільно вийти на природу просто для відпочинку», – емоційно написала дівчина. 

1







1

1

2

2

Читайте також: Ківерцівського лісівника затримали за крадіжку деревини

Коментарі
01 Травня 2020, 19:29
А там що в пакетику рожевеньке закладку знайшли?
01 Травня 2020, 20:35
Самі насрали і самі прибрали я ж з Луцька чи будь хто звідкись те сміття туди не привіз
01 Травня 2020, 21:15
...та ти хамло!
02 Травня 2020, 00:40
Молодці , добре, що є в Ківерцях такі люди, які не соромляться брати ситуацію в свої руки, встають з дивану і хоть щось роблять, а не тільки розповідають, як їм погано жити в засмітчених Ківерцях. Є з кого брати приклад. Дякую, Вам , міцного здоров'я, позитиву та надхнення змінювати навколишній світ в кращу сторну!!!
02 Травня 2020, 19:11
Дуже гарний приклад. Молодці.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024