Волинські самооборонівці вимагають розслідування над діями п’яного поліціянта

12 Березня 2017, 09:58
1629

«Самооборона Волині» опублікувала звернення з вимогами суворого покарання і службового розслідування над п’яним поліціянтом та його колегами.

Активісти громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» звернулись до Генпрокурора Юрія Луценка, глави МВС Арсена Авакова, прокурора Волині Максима Киричука і начальника ГУНП в області Петра Шпиги з низкою вимог щодо ситуації навколо п’яного поліціянта Віталія Алексюка. Про це йдеться на сайті «Самооборона Майдану».

Активісти розповіли, що у ніч з 10 на 11 березня  в Луцьку було ряд правопорушень з начальником сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області Віталієм Алексюком. Після того, як патрульні задіяли план перехоплення, Алексюк вчинив кілька правопорушень, але врешті його затримали. Крім того самооборонівці зазначають, що стали свідками бездіяльності колег горе-водія.

Тож від вищевказаних високопосадовців вимагають відкрити кримінальне провадження, провести слідство та передати справу до суду. Крім Віталія Алексюка, вимагають провести службове розслідування і над дільничим інспектором Юлією Романюк за участі працівників внутрішньої безпеки Головного управління Національної поліції України у Волинській області. Також просять оприлюднити список осіб, які проводитимуть службове розслідування.

Негайно звільнити вимагають як Віталія Алексюка, так і Юлію Романюк. А за бездіяльність під час затримання його підлеглого та саботування дій інспекторів Управління патрульної поліції Луцька та ГШР ГФОГП «Самооборона Волині» - змістити з посади начальника Ківерцівського районного відділу поліції Юрія Столярчука.

Ще однією з вимог є проведення перевірки обставин, за яких працівник поліції керує транспортним засобом, зареєстрованим за законодавством іншої держави.

Активісти обіцяють активно відреагувати у разі бездіяльності у відповідь на вимоги.

Коментарі
12 Березня 2017, 13:35
А як саботувати ківерцівські поліціянти, вони ж були на затриманні. Чи в нас як міліція то ворог, можливо вже досить клеймити людей. Кругом є люди і не люди. Вже досить постити все підряд діти читають. Краще відпочиньте
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024