Сільський голова Тростянця спростував звинувачення у побитті жінки

13 Березня 2017, 19:30
4962 Джерело: baj.by

Тростянецький сільський голова Олександр Ковальчук заперечив випадок побиття.

Про конфлікт у розважальному закладі «Хутір» у Липинах написала у Фейсбук Юлія Лізова, яка була свідком тих подій, натомість сам сільський голова заперечує такий інцидент, – інформують ІА Волинські Новини.

Про конфлікт у розважальному закладі «Хутір» у Липинах написала у Facebook Юлія Лізова, яка була свідком тих подій.

Зі слів жінки, вона відпочивала у барі разом зі своїми подругами. До однієї із подруг буцімто почав чіплятися чоловік, який також проводив дозвілля у барі.

Проте, коли жінка не відповіла на його залицяння, кавалер нібито намагався вдертися до неї у вбиральню. А потім взагалі взяв та вдарив її подругу головою об стіну.

Як зазначили у коментарях до допису Юлії Лізової, залицяльником виявився сільський голова Тростянця Олександр Ковальчук.

Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило з’ясувати ситуацію та звернулося за роз’ясненнями до учасників конфлікту.

Як розповів у коментарі журналістам Олександр Ковальчук, він нікого не бив. Та й взагалі, з його слів, ситуація виглядає іншим чином.

Так, чоловік каже, що він не вдирався у вбиральню, а намагався забрати ключі від авто, які там залишив на підвіконні. Окрім того, Олександр наголошує, що подругу пані Юлії не бив, а просто відштовхнув її. Буцімто вона перегородила йому дорогу і не давала пройти.

«Я просто відштовхнув її, і пішов в авто, щоб їхати додому. Там була купа людей, і усі вони це бачили», - додав Ковальчук.

Зазначається, що з постраждалою журналістам зв’язатися не вдалося. Станом на 16 годину користувачка видалила пост про подію з Facebook.

Коментарі
13 Березня 2017, 23:18
Али й брехня! От хочеться таке писати? Хто зі мною зв'язувався? І який він мені кавалер? А удалила пост, бо коменти задовбали. А цей "мачо" звичайно буде відмазуватись. Хто б сумнівався
14 Березня 2017, 13:17
Як може їздити на авто коли забрали права за пянку? їздити без прав. рішало
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром