Погуляйко «закріпив» райони за своїми заступниками: хто координуватиме Ківерцівщину

16 Травня 2020, 11:11
Олександр Троханенко 3814
Олександр Троханенко

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко, його заступники та керівник апарату поділили між собою функціональні обов’язки.

Відповідне розпорядження днями підписав Юрій Погуляйко. Про це повідомляє ВолиньPost.

У додатках до розпорядження, зокрема, прописані обов’язки голови, кожного із заступників, керівника апарату, а також розписано, хто які райони координує.

Здійснення координаційної діяльності щодо усіх районів Волині поділили між усіма заступниками голови ОДА та керівником апарату ОДА Юрієм Судаковим.

Зокрема, заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Костик координуватиме такі райони: Локачинський, Ратнівський, Рожищенський та Турійський.

Інший зам – Олександр Троханенко – куруватиме Володимир-Волинський, Любомльський, Ківерцівський, Луцький район, міста Володимир-Волинський та Луцьк.

Заступниця Погуляйка Тетяна Щербак «закріплена» за Камінь-Каширським, Ковельським, Любешівським, Старовижівським районами, містами Ковель та Нововолинськ.

Керівник апарату Волинської ОДА Юрій Судаков координуватиме діяльність Горохівського, Іваничівського, Маневицького та Шацького районів.

Що відомо про куратора Ківерцівщини Олександра Троханенка

Інформація зі статті «Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА», опублікованої на Першому. 

Одним із перших на Волинь, де вже чекали на «луганський десант», прибув «донецький» Олександр Троханенко. Юрій Погуляйко представив його офіційно 28 січня під час оперативної наради в ОДА.

Чому – «донецький»? Тому що з 2013 р. працював у податкових структурах Донеччини. Останні 3 роки – заступником начальника головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області. Має нерухомість у Маріуполі та Донецьку.

Де народився 50-річний Олександр Троханенко, не вказують навіть в його офіційній біографії на сайті ОДА. Навчався в Донбаській національній академії будівництва і архітектури. У 2014 р. здобув звання кандидата економічних наук Донецького державного університету управління (м. Краматорськ).

Що робить? 

За посадовими обов’язками, затвердженими розпорядженням голови ОДА від 10 березня цього року, на його плечах: робота з планування бюджету та фінансів, торгівля, екологія, ЖКГ, економіка, в тому числі і аграрний комплекс, та взаємодія з правоохоронними структурами і органами цивільного захисту.

Олександр Троханенко, як і голова ОДА, лишається малопублічним. З неофіційних джерел відомо, що особливої компетентності в справах, за які відповідає, заступник з економічних питань не демонструє.

Читайте також: Експерти переконані, що приєднання Ківерців до Луцька недоцільне

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024