Вандали у Дерно понищили дитячий майданчик у садку

17 Травня 2020, 13:03
Вандалізм у Дерно 3562
Вандалізм у Дерно

Вандали понищили дитячий майднчик на території ДНЗ у селі Дерно, що на Ківерцівщині. 

Про це стало відомо із допису у місцевій фейсбук-спільноті.

На світлинах, які оприлюднили у неділю, 17 травня, видно перевернутий дерев'яний автомобіль. Автори допису зазначили, що відтепер на території садочка можуть перебувати виключно батьки з дітьми дошкільного або молодшого шкільного віку. 

«Шановні дерняни, пропонуємо Вашій увазі фотосесію вчорашнього відпочинку «дорослих», а точніше деградованих людей. Протягом 15-ти років ми дбаємо про можливість для дітей відпочивати, за рахунок батьків, благодійників і, вкладаючи серце і душу, ми тримаємо лад в приміщенні та на території. Ми хочемо, щоб Дерно гордилося своїм садочком, але за подяку ми отримуємо ось таке.... Машина – це вже остання крапля.

Увага! На території на території садочка можуть перебувати виключно батьки з дітьми дошкільного або молодшого шкільного віку. Всіх інших просимо забути туди дорогу», – ідеться в дописі. 



Читайте також: Волинські школи отримають гроші на ремонт харчоблоків

Коментарі
17 Травня 2020, 21:37
І де ж понищений дитячий майданчик на фото!? Перевернули одну дерев'яну машину, яку можна назад поставити на колеса... І все! Я не кажу, що це добре, ця п' яна витівка, але слово "понищений" аж ніяк не підходить до даної ситуації...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024