Зарплатня, внуки та будиночок в Олиці: що у декларації ківерцівської депутатки Марії Любашевської

22 Травня 2020, 13:13
Марія Любашевська 7293
Марія Любашевська

Видання «Район.Ківерці» аналізує декларації депутатів Ківерцівської районної ради, аби дізнатися, як збагатилися обранці громади за рік, що минув.

Депутатка Ківерцівської райради і виконувачка обов'язків директора Волинської обласної психіатричної лікарні смт Олика Марія Любашевська подала електронну декларацію 12 березня цього року.

Даних у декларації депутатки та очільниці психлікарні небагато. У документі вказано, що жінка має сина, невістку та двох внуків. Їх доходи та майно, однак, у документі не відзначені. 

Марія Любашевська задекларувала зарплатню, отриману за основним місцем роботи, у розмірі 297 045 гривень. 

Також у 2018 році жінка придбала невеликий будинок у містечку Олика площею 51,3 квадратні метри вартістю на дату набуття 30 249 гривень. Система електронного декларування зробила депутатці зауваження про те, що є будинок, але немає задекларованої земельної ділянки. 

«В декларації вказано об'єкт нерухомості (розділ 3), вид об'єкту «Житловий будинок» або «Садовий (дачний) будинок», що належить декларанту чи члену родини на праві власності (в т.ч. сумісної). При цьому в декларації не вказано об'єкт нерухомості типу «Земельна ділянка», що належить декларанту чи члену родини на праві власності (зокрема сумісної)», –. ідеться у зауваженні. 

Читайте також: Пенсія, соцдопомога та зарплатня дружини: що у декларації ківерцівського депутата Анатолія Короля

 

Коментарі
23 Травня 2020, 17:19
Цікаво де в олиці по 1 тис.доларів будиночки??? Продайте мені штучок 10! Чи це така ціна тільки "ДУПУТАТАМ" ???
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром