«Які порушення ? Я в перший раз чую», - Алексюк придурювався хворим.

17 Березня 2017, 18:37
2695

Начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталій Алексюк, якого на днях спіймали п’яним за кермом, влаштував «виставу» працівникам поліції, які писали на нього протокол.

Поліцейського викликали в інспекцію з особового складу для проведення бесіди, - повідомив власкор Волинь24, - пише Волинь 24.

Нагадаємо, що п’яного поліцянта з погонею наздогнали у Ківерцях. Опісля серед ЗМІ стало відомо, що горе-водія звільнять, а згодом цю інформацію офіційно підтвердив речник волинської поліції Віктор ГомольПізніше показали відео погоні, а волинські самооборонівці оприлюднили вимоги щодо цієї ситуації до високопосадовців. На противагу волинським самооборонівцям, ківерцівські активісти заступилися за поліціянта Юрія Столярчука. А нещодавно стало відомо склад комісії, яка розслідуватиме справу п’яного ківерцівського поліціянта ВіталіяАлексюка.

Слід зазначити, що винуватець нещодавньої погоні був цілком здоровим та добре себе почував. Але після приїзду патрульних, які мали скласти на нього протокол, стан Віталія Алексюка різко «погіршився». Принаймні він так стверджував.

Ківерцівському поліцейському, за його словами, стало дуже погано і він викликав швидку.

Лікарі, які прибули на виклик, встановили у "хворого" незначне підвищення артеріального тиску. Поліцейському зробили укол та дали пігулку від головного болю. Після уколу, медики встановили, що тиск зменшився, але за словами "хворого" йому ставало тільки гірше.

Всі присутні розуміли, що поліцейський відверто кажучи придурювався.

Патрульні поліцейські оформили та зачитали протокол. Під час зачитування протоколу винуватець неодноразово стверджував, що він нічого не розуміє і не чує. Проте, одночасно з цим, він телефонував у «швидку» та в поліцію, щоб поскаржитися на «катування».

Відео «Волинь24»:

Передрук матеріалу заборонений

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром