Освітлення Ківерцівської громади обійшлося у 100 тисяч гривень

23 Травня 2020, 16:19
Освітлення у Ківерцях 2549
Освітлення у Ківерцях

У Ківерцівській ОТГ закупили світильників для вуличного освітлення на 100 тисяч гривень. 

Про це інформує пресслужба громади у п'ятницю, 21 травня. 

На виконання «Програми будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення на території Ківерцівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» проведено закупівлю світлодіодних світильників для вуличного освітлення потужністю 50 Вт., в кількості 125 штук на суму 100 тисяч гривень.

Метою закупівлі світильників є впровадження енергоощадних заходів та економії коштів громади. На даний час проведено заміну світильників по вулиці Незалежності та додатково встановлено по вулиці Європейська.

Одночасно відремонтували мережу вуличного освітлення скверу «Героїв Євромайдану». Роботи виконувались підрядною організацією ТзОВ « І ПЛЮС» згідно укладеного договору із відділом капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради.

«Поодинокі прояви вандалізму в нашому місті зазвичай не набирають широкого розголосу, однак створюють некомфортне середовище, і в цьому плані дрібницями вже не здаються. Вандали навмисно знищують об’єкти благоустрою та завдають збитки громаді. Вкотре закликаємо громадян не знищувати комунальне майно. Пам’ятайте про особливість цього скверу та ставтесь з повагою до полеглих Героїв України», – закликає начальник відділу капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради Богдан Сурмик.








Читайте також: Ківерчани гуртуються, щоб урятувати озеро Молодіжне

Коментарі
24 Травня 2020, 22:59
Купили по 800гр?, коли вінтернеті, по500 іменше. Чому так?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024