У Ківерцях шукають волонтерів для роботи з безпритульними тваринами

27 Травня 2020, 10:01
Фото ілюстративне 2910
Фото ілюстративне

Добрі руки, які піклуватимуться про братів наших менших, шукають у Ківерцях. 

Про це Район.Ківерці повідомила користувачка Анна Романенко.

Жінка розповіла, що у місті виникла нагальна потреба облаштувати простір, де би турбувалися про безпритульних тварин на час, поки їм не знайдуть нових господарів. Територія є, потрібні хіба що турботливі волонтери, які готові віддавати свої час та любов найдобрішій зі добрих справ. 

«Через щоденне загострення проблеми з безпритульними тваринами – є мета зробити перетримку/готель для котів та собак. Територія та деякі матеріали є, але потрібні руки допомоги. Місце для перетримки – чудова можливість залишити знайденого безпритульного песика або котика під наглядом, поки знайдеться для тварини власник. Співпрацюватимемо з ветеринарами, які будуть оглядати та лікувати тварин. На даний час у нас мешкає 8 собак та 8 котів – всі в минулому безпритульні», – розповідає Анна Романенко.

Місця для перетримки
Місця для перетримки

З питаннями звертатися на фейсбук-сторінку Анни. 

Читайте також: В Україні затвердили перелік соцпрацівників, які отримають доплати

Коментарі
27 Травня 2020, 15:12
Живу не в КІверцях, деколи там буваю. Ще років 6-8 тому в місті було дуже багато страшно голодних і виснажених псів, на яких ніхто не звертав уваги. Завжди намагалась нагодувати всіх, коли зустрічала, але це так мало. Останні роки стало помітно, що нещасними почали опікуватися. Дуже вдячна людям, які це роблять. Це крок не тільки до благополуччя тварин, а й людей, адже неможливо бути щасливим, коли навколо бачиш голодних, навіть якщо це "тільки" пси.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024